HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 12. KOLOVOZA Uspjeh u našim očima

Kao što smo jučer pisali, Jupiter  je završio svoj retrogradni hod za ovu godinu, Uran polako kreće u retrogradno kretanje što će nam donijeti svakakva iznenađenja  i neobične energije. Uran je u Biku, a Bik koji je najstabilniji znak zodijaka što je još uvijek za nas enigma. Za nas to može biti odlučna i tvrdoglava energija koja želi da postignemo svoj buntovnički i nekonvencionalni način. Ako je Mars u Biku poput buldožera, ovo bi mogla biti eksplozija. Uran u znaku Bika, zvuči kao potencijal za potres. Biti će sve to zanimljivo kada ekipa planeta koje se sad nalaze u Lavu (Merkur, Venera, Sunce i Mars) uđu u zemaljsku Djevicu krajem rujna.

Mjesec provodi dan u znaku Jarca  što nam donosi odgovornost i praktičnost. Ovaj tranzit nam pomaže da se prizemljimo, ali i potiče naše ambicije. Trenutno nam trebaju rezultati i sagledavanje stvarne situacije.

Tijekom dana Mjesec će dotaknuti Saturna i Plutona i naravno, napravit će ugodan aspekt sa Neptunom. To sugerira da postoje mogućnosti za kreativne i maštovite aktivnosti u našim projektima.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.