HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 12. KOLOVOZA Uspjeh u našim očima

Kao što smo jučer pisali, Jupiter  je završio svoj retrogradni hod za ovu godinu, Uran polako kreće u retrogradno kretanje što će nam donijeti svakakva iznenađenja  i neobične energije. Uran je u Biku, a Bik koji je najstabilniji znak zodijaka što je još uvijek za nas enigma. Za nas to može biti odlučna i tvrdoglava energija koja želi da postignemo svoj buntovnički i nekonvencionalni način. Ako je Mars u Biku poput buldožera, ovo bi mogla biti eksplozija. Uran u znaku Bika, zvuči kao potencijal za potres. Biti će sve to zanimljivo kada ekipa planeta koje se sad nalaze u Lavu (Merkur, Venera, Sunce i Mars) uđu u zemaljsku Djevicu krajem rujna.

Mjesec provodi dan u znaku Jarca  što nam donosi odgovornost i praktičnost. Ovaj tranzit nam pomaže da se prizemljimo, ali i potiče naše ambicije. Trenutno nam trebaju rezultati i sagledavanje stvarne situacije.

Tijekom dana Mjesec će dotaknuti Saturna i Plutona i naravno, napravit će ugodan aspekt sa Neptunom. To sugerira da postoje mogućnosti za kreativne i maštovite aktivnosti u našim projektima.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com