HOROSKOP ZA UTORAK, 13. KOLOVOZA Budimo unikatni

Ovaj utorak imamo do popodnevnih sati prazan hod Mjeseca, pa bi bilo dobro da danas ne započinjemo nove projekte i akcije. Neke poteškoće od jučer mogu se tijekom dana zadržati, ali kad Mjesec napusti Jarca, osjetit ćemo pomak.

Prazan hod Mjeseca imamo od 00.11 do 17.35 nakon čega će Mjesec ući u znak Vodenjaka.

Kad Mjesec uđe u Vodenjaka donijet će nam dobro raspoloženje i želju za druženjem. Sada možemo vidjeti i drugu stranu novčića bez da nas emocije ometaju. Proširimo svoje interese, potražimo širu sliku ili humanitarnu perspektivu. Samo naprijed i izrazite dijelove sebe koji su najunikatniji.

Dobro bi bilo da se pripremimo večeras za lijepi aspekt Venere i Sunca koji će biti sutra oko osam ujutro. Ovo je dobro vrijeme za uspostavljanje veza i za novi početak u našim odnosima. Nova će energija osnažiti naše bliske odnose.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com