HOROSKOP ZA SRIJEDU, 14. KOLOVOZA Ljubav, prijateljstvo, kreativnost

U jutarnjim satima Venera će se spojiti sa Suncem, što će nam donijeti fokus na zadovoljstvu i težnju za uživanjem u životu. Naša pažnja će biti usmjerena na ljubav, partnerstvo, financije, ljepotu i kreativnost. Dan je idealan za druženje, romantiku ili prijateljstvo. Ako imate planete oko 21. stupnja Lava, ovo će posebno utjecati na vas.

Sad smo na pola puta Venerinog ciklusa koji je počeo 28. listopada 2018. godine. Tada je retrogradna Venera bila spojena sa Suncem. Sad se Venera opet spaja sa Suncem ali sad ima neke druge razloge.

Venera je sad najbliža Suncu i najudaljenija od Zemlje. I premda će i dalje biti nevidljiva, ovaj spoj Venere i Sunca označava službeni prijelaz Venere kao jutarnje zvijezde u Veneru kao večernju zvijezdu.

Sa Venerom kao jutarnjom zvijezdom bavili smo se u ljubavi prema sebi, a sad, sa Venerom večernjom zvijezdom učit ćemo o nesebičnoj ljubavi.

Neki intenzivni ljubavni susreti ili neodoljive atrakcije možete doživjeti ako ste rođeni oko 10. veljače, 27. ožujka, 11. travnja, 12. svibnja, 12. lipnja, 28. lipnja, 14. kolovoza, 29. i 30. rujna, 15. listopada, 14. studenog, 13. – 14. prosinca ili 28. prosinca.

Mjesec će cijeli dan boraviti u Vodenjaku, a mi ćemo biti više prijateljski raspoloženi.  Povećat se naše zanimanje za društveni život, nove ideje i napredak.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.