HOROSKOP ZA PETAK, 16. KOLOVOZA Neočekivane misli i ideje

Napeti aspekt između Merkura i Urana obilježit će ovaj petak. To nam može donijeti poteškoće u prometu, iznenadnu promjenu ili iznenadni slijed događaja. Ovo je jedan od tvrdoglavijih tranzita jer se nalazi u fiksnim znakovima (Merkur u Lavu a Uran u Biku).

Ipak , danas nam se pruža prilika da nešto promijenimo, nešto u načinu na koji vidimo svijet. Budite spremni da stimulirate svoj um više nego inače. Imat ćete bljeskove ideja koje će prolaziti kroz vaš um tako brzo da ćete teško držati korak s njima. Najbitnije je da u blizini imate olovku i papir, tako da zapišete sve što je od vrijednosti za vas.

Ne trudite se držati svojih normalnih rutina danas, možete očekivati da ćete čuti, naučiti ili doživjeti nešto što bi vas moglo uznemiriti.

Prazan hod Mjeseca imamo od 3.01 do 5.49 nakon čega će mjesec ući u znak Ribe. Ovaj Mjesec će pokušati sve kako bi vas držao u stanju pasivne mašte i sanjarenja. Zato bi bilo dobro da potražite ravnotežu donoseći neobične ideje u svoju duhovnu praksu. Meditacija ili molitva podržati će ove promjene.

Pročitajte nešto mistično, napišite, pripremite predavanje ili video, učite za ispit, povežite se s anđelima.

Prije odlaska na spavanje imajte pri ruci dnevnik ili papir u koji ćete zapisati snove ili jutarnje misli jer će intuicija i snovi biti naglašeni.

Astrološku prognozu po horoskopskim znakovima možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa, no ako vas zanima kako kretanje planeta djeluje na vas osobno, te kako možete umanjiti loše utjecaje, a iskoristiti one koji su povoljni, dogovorite termin savjetovanja. Konzultacije se mogu dobiti i putem telefona ili Skypea.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.