MARS U DJEVICI DO 22. LISTOPADA Baš i nije neka zabava, ali i to će proći :D

Borbeni i energični Mars 5. rujna promijenio je znak te je iz znaka Lava prešao u Djevicu gdje će ostati do 22. listopada.  Promjenom znaka mijenjaju se i energije oko nas.

Marsa je u  sunčanom znaku Lava krasila optimističnost i strastvenost. Ulaskom u znak Djevice ovaj je Mars više analitičan i pedantan. On je poput radnog konja kojemu zadovoljstvo čini dobro obavljen posao što mu je ujedno i glavna satisfakcija i najveći poticaj. Sada je Mars precizan u obavljanju zadataka i vrlo zabrinut za njenu izvedbu.

Mars u Djevici je praktičan, ima oko za detalje i ciljeve no ponekad mu nedostaje hrabrosti i odlučnosti. Ovog Marsa najbolje opisuje riječ „opreznost“ zbog čega će se uvijek voditi razumom i gdje za strasti neće biti pretjerano mjesta. Svaki svoj korak on pomno planira no na svome putu ostvarenja ciljeva može biti pomalo raspršen jer obično radi više stvari odjednom. Često ga muči sumnja stvarajući mu napetost i uzbuđenje.

Ovaj analitični ratnik obično nije agresivan, no ponekad je pretjerano nervozan. Voli raditi stvari na svoj način i najčešće je vrlo kritičan i tvrdoglav. Pomalo i netolerantan. Rođeni je perfekcionist pa sve što radi, radi „onako kako treba“. Vrlo je organiziran i ne boji se napornog rada, naprotiv on svoju energiju crpi iz svakodnevnog rada.

Kada je riječ o odnosima, ovaj Mars je pomalo suzdržan i sramežljiv. Teško se opušta u društvu nepoznatih osoba, a najbolje se osjeća u dobro poznatom mu okruženju. On je sjajan partner, ali nekad pretjerano kritičan. Za svoga partnera spreman je učiniti mnogo sitnih stvari kako bi pokazao svoju ljubav i naklonost. Partnera će poštivati i bit će mu u potpunosti posvećen, a zauzvrat će očekivati da mu partner pruži osjećaj sigurnosti i stabilnosti.

Dok Mars bude prolazio znakom Djevice manje ćemo uživati, barem u odnosu na vrijeme dok je Mars bio u znaku Lava, a više ćemo biti posvećeni poslu i svakodnevnim aktivnostima. Uslužnost i produktivnost pričinjat će nam najveće zadovoljstvo.

Sad je vrijeme za pomno planiranje gdje ćemo trošiti svoju energiju. Kroz učenje i stjecanje novih znanja lako ćemo doći do odgovora gdje da je usmjerimo. Učenje kroz posao i neke praktične aktivnosti, kao i spremanje kuće, radnog stola, računala ili garderobe, činit će nas zadovoljnima. Odlično je vrijeme da se počne s nekim oblikom tjelovježbe ili da se na drugi način pobrinemo za svoje zdravlje i zdravlje svojih najdražih.