HOROSKOP ZA SUBOTU, 17. KOLOVOZA Dan za sanjarenje

Potrebu za više sanjarenja tijekom dana donijet će nam Mjesec u Ribama. Dan provedite u odmaranju, razmišljanju, sanjarenju, meditaciji, slušajući muziku ili ležanju na plaži. Čak i ako se obično osjećate snažno i samouvjereno, dok je Mjesec u Ribama, možete se osjećati ranjivo i bespomoćno. Pretjerane zahtjeve treba izbjegavati, akcije nisu poželjne, dok će nas intuicija voditi kroz dan.

Ako obratite pažnju i koristite dane kad je Mjesec u Ribama za odmor, onda ćete ostatak mjeseca lakše podnijeti i imat ćete više energije. Nemojte podcjenjivati snagu odmora i opuštanja, jer nam je to duhovno gorivo za aktivnosti narednih dana.

Večernji kratkotrajni aspekt Mjeseca i Plutona  favorizira emocionalno izlječenje i projekte koji uključuju maštu. Bilo da ste sami ili u paru trebali bi večeras stvoriti ugodnu atmosferu uz svjetlo svijeća, laganu muziku, možda neko mirisno ulje i definitivno puno vremena posvetiti se uživanju.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološku prognozu po horoskopskim znakovima možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa, no ako vas zanima kako kretanje planeta djeluje na vas osobno, te kako možete umanjiti loše utjecaje, a iskoristiti one koji su povoljni, dogovorite termin savjetovanja. Konzultacije se mogu dobiti i putem telefona ili Skypea.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.