HOROSKOP ZA NEDJELJU, 18. KOLOVOZA Mars u Djevici

Zanimljivo kretanje planeta imamo do kraja kolovoza. Danas Mars ulazi u Djevicu, Venera će brzo za njim ući u Djevicu (21. kolovoza) i na kraju će i Sunce ući u Djevicu (23. kolovoza). Ovaj energetski pomak biti će opipljiv i stvaran. Ako je vladavina Lava zapalila vaše srce, sad ćete biti spremni učiniti nešto pod tom pitanju. Nema boljeg znaka od Djevice koja će vam pomoći da ovu vatrenu energiju Lava pretvorite u nešto vrijedno, u nešto od čega i vi i drugi mogu imati korist.

Mars, planet strasti, akcije i odlučnosti je bio u Lavu od 1. srpnja i donio nam je sretnu, vatrenu ali i dramatičnu energiju. Ulaskom u Djevicu donosi nam pažljivu i analitičnu energiju. Mars nije baš oduševljen s ovim prolazom kroz Djevicu, jer se ponizni stav Djevice ne uklapa u Marsovu ideju o sebi kao ratniku.

Mars će u Djevici biti do 4. listopada i on može strastveno raditi “pravu“ stvar, povezivati točkice i biti u službi drugima na praktični način. Njegovi će postupci biti učinkoviti, produktivni i disciplinirani.

Pogledajte u kojoj natalnoj kući se kod vas nalazi znak Djevice da biste vidjeli koje područje vašeg života će biti aktivirano ovom energijom.

Prazan hod Mjeseca imamo od 00.34 do 18.32 nakon čega će Mjesec ući u znak Ovna. Popodne će biti vrijeme kada treba poduzeti akcije za sebe. Pokrenite nešto sa ovim Mjesecom u Ovnu. Koristite svoje fizičko tijelo i suočite se sa svim strahovima hrabrošću i odlučnošću. Najbolje je večer provest u pješačenju, vožnji biciklom ili trčanju.

Astrološku prognozu po horoskopskim znakovima možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa, no ako vas zanima kako kretanje planeta djeluje na vas osobno, te kako možete umanjiti loše utjecaje, a iskoristiti one koji su povoljni, dogovorite termin savjetovanja. Konzultacije se mogu dobiti i putem telefona ili Skypea.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.