HOROSKOP ZA NEDJELJU, 18. KOLOVOZA Mars u Djevici

Zanimljivo kretanje planeta imamo do kraja kolovoza. Danas Mars ulazi u Djevicu, Venera će brzo za njim ući u Djevicu (21. kolovoza) i na kraju će i Sunce ući u Djevicu (23. kolovoza). Ovaj energetski pomak biti će opipljiv i stvaran. Ako je vladavina Lava zapalila vaše srce, sad ćete biti spremni učiniti nešto pod tom pitanju. Nema boljeg znaka od Djevice koja će vam pomoći da ovu vatrenu energiju Lava pretvorite u nešto vrijedno, u nešto od čega i vi i drugi mogu imati korist.

Mars, planet strasti, akcije i odlučnosti je bio u Lavu od 1. srpnja i donio nam je sretnu, vatrenu ali i dramatičnu energiju. Ulaskom u Djevicu donosi nam pažljivu i analitičnu energiju. Mars nije baš oduševljen s ovim prolazom kroz Djevicu, jer se ponizni stav Djevice ne uklapa u Marsovu ideju o sebi kao ratniku.

Mars će u Djevici biti do 4. listopada i on može strastveno raditi “pravu“ stvar, povezivati točkice i biti u službi drugima na praktični način. Njegovi će postupci biti učinkoviti, produktivni i disciplinirani.

Pogledajte u kojoj natalnoj kući se kod vas nalazi znak Djevice da biste vidjeli koje područje vašeg života će biti aktivirano ovom energijom.

Prazan hod Mjeseca imamo od 00.34 do 18.32 nakon čega će Mjesec ući u znak Ovna. Popodne će biti vrijeme kada treba poduzeti akcije za sebe. Pokrenite nešto sa ovim Mjesecom u Ovnu. Koristite svoje fizičko tijelo i suočite se sa svim strahovima hrabrošću i odlučnošću. Najbolje je večer provest u pješačenju, vožnji biciklom ili trčanju.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com