HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 19. KOLOVOZA Novi tjedan novi početak

Mjesec u Ovnu nas potiče da budemo aktivni i pozitivni. Dan je idealan za nove početke, biti prvi ili započeti nešto novo.

Inače ovaj tjedan do četvrtka odličan je za pomicanje prema nečemu što smo započeli prije punog Mjeseca, od prošlog četvrtka. U petak će Mjesec ući u svoju zadnju fazu, pa iskoristite početak tjedna za nove aktivnosti.

Ugodni aspekti Mjeseca, Merkura i Jupitera u popodnevnim satima će poboljšati našu sposobnost uvjeravanja. Usredotočite se na trgovinu, iskoristite moguće situacije i aktivirajte se posebno u područjima komunikacije, prodaje, objavljivanja i promocije.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com