HOROSKOP ZA UTORAK, 20. KOLOVOZA Velike ideje

Mjesec provodi dan u znaku Ovna i tjera nas da idemo prema svojim ciljevima znajući da imamo ono što nam je potrebno da bismo prošli kroz sve prepreke na koje naiđemo. Ako smo nešto odugovlačili, sad je trenutak da to pokrenemo. Večernji ugodni aspekt između Mjeseca u Ovnu i Sunca u Lavu pomoći će nam u jačanju samopouzdanja i entuzijazmu.

Sutrašnji lijepi aspekt Merkura i Jupitera ukazuje na neke potencijalne velike ideje, mada postoji vjerojatnost da ćemo ih morati smanjiti da bi bile održive. Još uvijek postoji naivnost zahvaljujući kvadratu Jupitera i Neptuna, ali sve dok ne pretjerujete trebalo bi biti u redu. Zabavno je sanjati i sve to, ali kad je riječ o stvarnosti onda treba dobro razmisliti i napraviti neko istraživanje. Srećom, ovaj aspekt između Merkura i Jupitera pomoći će nam da učinimo upravo to. Nažalost ovaj aspekt ne traje dugo, pa bi dobro bilo da ga iskoristite ovih dana.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com