HOROSKOP ZA SRIJEDU, 21. KOLOVOZA Venera u Djevici

Danas će se Venera ući u Djevicu i pridružit će se Marsu koji tamo već boravi. Pošto će se u narednim tjednima Venera i Mars nalaziti u Djevici ljubav možemo naći na radnom mjestu ili preko posla. Posebno zemljani znakovi (Djevica, Bik i Jarac) će imati uspjeha u ljubavi. Venera će boraviti u Djevici do 14. rujna i u to vrijeme više ćemo obratiti pozornost na detalje i analizu. Uživat ćemo u zadovoljstvo dobrog obavljenog posla. To će biti vrijeme kada ćemo ljubav izraziti kroz praktična sredstva i gestama. Sezona Djevica krenut će u petak kada Sunce bude ušlo u Djevicu.

Prazan hod Mjeseca imamo od 6.06 do 6.36 nakon čega će Mjesec ući u znak Bika. Ovaj položaj Mjeseca će vam omogućiti da se oslobodite stresa u proteklih nekoliko dana. Vrijeme je da se usredotočite na udobnost, odanost i povezanost.

Popodnevni aspekt Merkura i Jupitera omogućava širenje vaših misli i razmišljanje lakoćom. Naši planovi i ideje mogu dobiti nove ideje i inspiraciju.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com