SVIJET MUŠKARACA Prvi “Gentleman’s Fair Zagreb” u rujnu u Glipoteci

Koja pića piju današnji gentlemani? Što jedu? Koje instrumente sviraju i koje vrste glazbe vole? Koje motore i automobile obožavaju?  Koja im je najdraža odjeća i frizura? Kako se briju, a koje satove i kravate nose? Koji gadgeti ih oduševljavaju i kojim se sportovima bave? Tko su uopće današnji gentlemani i koliko su u njihovim životima važne žene?

Od četvrtka, 5. rujna, do nedjelje, 8. rujna, u Zagrebu, na prostoru dvorišnog i unutarnjeg prostora Gliptoteke, premijerno će biti održan prvi Gentleman’s Fair Zagreb – unique boutique sajam i festival “svijeta” modernog muškarca koji čuva sve vrednote i definicije gentlemana. U moderno doba “gentleman” pokušava sve moralne vrednote proširiti i na neka područja hedonizma, a Gentleman’s Fair predstavit će različite kategorije izlagača i kulturne sadržaje: Music & Theatre, Lifestyle & Fashion, Sport & Wellness, Man’s gadgets, Outdoor & Adventure, Arts exhibition, Auto – Moto Gourmet, Gentleman’s Club.

Gentleman’s Fairu savršenu su uvertiru napravile prethodne dvije tribine na kojima su prisustvovali poznati Hrvati poput Mirana Kurspahića,  Borisa Štoka, Aljoše Šerića, Alena Kolbasa, Hrvoja Dumančića, Deana Sinovčića, Samira Šećerkadića, Petra Štefanića, Ivana Jozića te Miše Mihočevića.

Bogati kulturni program s točnim rasporedom koncerata, kazališnih predstava, prezentacija i tribina uskoro će biti predstavljen javnosti. Besplatne dnevne ulaznice s kojima se na manifestaciju mora ući do 18 sati mogu se nabaviti isključivo online na Entrio.hr, dok dnevne ulaznice za ulaz od 18 sati do 4 sata iznose 50 kn u pretprodaji i na dan događanja, a mogu se kupiti na svim Entrio prodajnim mjestima i blagajni sajma. Festivalska ulaznica za sva četiri dana iznosi 110 kn, dok će za sve pripadnice ljepšeg spola ulaz na sva događanja tokom trajanja sajma – biti besplatan.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.