JESENSKA KOLEKCIJA RESERVEDA Nije sve tako crno, nešto je i žuto kao limun

Najnovija kolekcija Reserveda u potpunosti je uronjena u nonšalantnost boemske mode s početka dvadesetog stoljeća. Jesenska kolekcija poljskog high street brenda, u skladu sa svojim retro urbanim stilom, poigrava se elegancijom avangardne mode. Ženstvene bluze širokih rukava, mašne i brokat trendovi su kojima je teško odoljeti.

  • Brokat

Bilo da je riječ o pravom svilenom brokatu ili nekoj od imitacija od viskoze i pamuka, brokatni su uzorci nezamjenjivi. Haljine i bluze od brokata istovremeno su elegantne i pomalo drske.

  • Floral

Cvjetni uzorak još je uvijek prisutan, no svijetle nijanse ljetnih komada zamijenit će zagasita paleta smeđih tonova.

  • Boje

Kako se ne bismo odmah prebacili na all-in-black look, jesenska kolekcija nudi nekoliko neočekivanih boja koje će istaknuti originalnost, poput bluze od pariško plavog tila, limun-žute haljine ili žarko zelenog satena.

  • Lakirani materijali

Iako pomalo neočekivano, oštri detalji kruto krojenog balonera i jakne od crne lakirane kože savršeno se uklapaju u romantičnu, avangardnu priču.

Modne trendseterice ionako najbolje znaju da se tajna dobrog stila krije u vještini kombiniranja raznih elemenata u jednu cjelinu.