HOROSKOP ZA PETAK, 23. KOLOLOVOZA Sretan rođendan Djevice

Današnji dan obilježit će ulazak Sunca u analitične Djevice. Sve do 23. rujna naš fokus se pomiče na dijelove slagalice – na detalje našeg života. Sada je vrijeme za rješavanje praktičnih problema. Ovo je idealan ciklus u kojem ćemo se organizirati, raditi na detaljima i poboljšati veze i komunikacije na poslu. Sreću i radost ćemo pronaći u našem radu i rutini.

Prazan hod Mjeseca imamo do 16.33 nakon čega će Mjesec ući u Blizance. Kad je Mjesec u Blizancima skloni smo biti više razgovorljivi, znatiželjni i željni novih informacija.

Večeras imamo i posljednju četvrt Mjeseca, kada će Sunce u Djevici napraviti napeti aspekt sa Mjesecom u Blizancima. U vrijeme prve i posljednje četvrti Mjeseca moguće su krize. U narednih tjedan dana  započinje razvrstavanje što djeluje, a što ne u našim životima. Ovo je postupak u pripremi za mlad Mjesec koji imamo 30. kolovoza, kada će se ponovno roditi nešto novo. Sad možemo donijeti izbor koji će vas pomaknuti u jednom ili drugom smjeru. Odaberite dobro.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com