HOROSKOP ZA SUBOTU, 24. KOLOVOZA Karizma i strast

Lijepi spoj Venere i Marsa će obilježiti ovu subotu. Normalno, spoj Venere i Marsa potiče i pojačava seksualnu energiju. Želja za intimnošću i ljubavi sada raste. Mars predstavlja želju i snagu, dok Venera predstavlja privlačnost i ljepotu. Zajedno ovako spojeni oni povećavaju vašu karizmu, a ljubav i strast vas privlače. Ovo je sjajno vrijeme za pronalaženje novih ljubavnih partnera kao i nova prijateljstva.

Venera i Mars se svake dvije godine spoje i započnu novi ciklus. Oni su dvije suprotnosti koje se privlače a rezultat je njihova strast i nešto nove se rađa. Bilo da je to novi život, novi odnos ili novi kreativni projekt, sad imate zeleno svjetlo da se aktivirate.

Jeste li znali?

Ako tranzitni Mars napravi konjukciju sa vašom natalnom Venerom, to može označavati početak ljubavne veze, koja će bez sumnje imati naglasak na fizičku privlačnost. Znači, ako imate natalnu Veneru na početnim stupnjevima, od 2. do 5. stupnja Djevice postoji mogućnost da se zaljubite i ovi dani posebno će utjecati na vas.

Mjesec nastavlja svoj boravak u Blizancima što potiče kod nas da se društveno angažiramo i unesemo svestranost i raznolikost u naš način života.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com