HOROSKOP ZA NEDJELJU, 25. KOLOVOZA Velika energija Djevice

U zadnjem tjednu kolovoza imamo vrlo interesantni položaj planeta. Venera, Mars, Sunce već su u Djevici, zadnji dan će se pridružiti i Merkur, a ono što će ostaviti jak  pečat je i mlad Mjesec u Djevici koji imamo 30. kolovoza.

Nešto više od dva tjedna imam ćemo super energiju Djevice. Kad imamo puno planeta u jednom znak, to privlači svu našu pažnju na taj znak. Ono što sam znak predstavlja postaje važno i možemo iskoristiti prirodnu energiju koju Djevica ima.

Djevica je zemljani znak, što ga čini praktičnom, produktivnom i marljivom. Zemljani znakovi (Jarac, Bik i Djevica) su prizemljeni, vezan za stvarnosti usredotočeni na fizički svijet. Kao zemljani znak, Djevica želi učiniti da se stvari dogode, ne na apstraktni nego na opipljivi način.

Djevica vlada zdravljem, rutinom, našim poslom, kućnim ljubimcima. Bilo i dobro da sad više posvetimo pažnju ovim područjima. Dovršimo posao koji treba obaviti i budimo što više produktivni. Pojednostavite svakodnevni život, uredite raspored i rutinu te se pobrinite za sebe.

Kroz cijeli dan imamo prazan hod Mjeseca u Blizancu, pa je ovo idealan dan za odmor i uživanje, bez nekih novih akcija. Energija blizanca je prijateljska, lagana i pričljiva. Nedjeljni ručak sa vašim dragim prijateljima donio bi vam sjajni i ispunjeni dan.

Prazan hod Mjeseca imamo od 8.58 do 23.05 nakon čega će Mjesec ući u Raka.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com