HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 26. KOLOVOZA Kreativan dan

Mjesec provodi dan u zaštitnom znaku Raka. Dok nas ovaj položaj Mjeseca nagoni na traženje sigurnog i poznatog, popodnevni aspekt Venere i Urana potiče nas na inovacije. Biti ćemo kreativno nadahnuti, željni zabave i potrebe za slobodom. Malo smo otvoreniji u svojim odnosima, poslu, užicima a to bi nam moglo otvoriti nove mogućnosti. Spremni smo istraživati i eksperimentirati jer ćemo imati potrebu da se odvojimo od naših uobičajenih izbora.

Ovo je sjajni i šarmantni aspekt koji nam može otvoriti vrata i umnožiti naše kreativne plodove. Dovršite nešto vezano uz ljubav, financije ili ljepotu koje ste započeli kad je bio posljednji mlad Mjesec.

Djevica može biti izbirljiva i kritična, kao i perfekcionist. Ako ste na početku ljubavne veze, sad mogu doći neka iznenađenja. Najbolje je da budemo svjesni da savršenstvo ne možemo očekivati u drugoj osobi ako ga sami ne možemo ponuditi.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com