HOROSKOP ZA UTORAK, 27. KOLOVOZA Zanimljiv ljubavni tjedan

Mjesec će cijeli dan biti u Raku i većinu dana ćemo biti usredotočeni na emocionalnu  potrebu sigurnosti i pripadnosti. Sreću ćemo naći u obiteljskim vezama i domaćim aktivnostima. Njegujte sebe i svoje najmilije.

Ovih tjedan dana glavni igrač će biti Uran koji će nam naelektrizirati naš ljubavni život. Jučerašnji aspekt Venere i Urana donio nam je egzotičnost i uzbuđenje, dok će sutrašnji aspekt Marsa i Urana donijeti nam pojačanu akciju i potrebu za avanturom. Pri kraju tjedna imamo još Sunce u aspektu sa Uranom koji je dosta zabavan aspekt, ali u kombinaciji sa Venerom i Marsom ljubavne situacije mogle bi postati malo prevrtljive i nestabilne.

Prazan hod Mjeseca imamo od utorka, 27. kolovoza u 10.55 do srijede, 28. kolovoza u 1.53. Najbolje da nove aktivnosti i nove projekte započnemo u srijedu.

Želite li znati kako će na vaš život utjecati mlad Mjesec u Djevici koji imamo ovaj petak? Želite li znati kako će na vaš život utjecati kada Merkur uđe u Djevicu? Naučit ću vas da slijedite svoj horoskop i da vaš život postane ispunjeniji i jednostavniji. Pridružite se  online tečaju za početnike!

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.