HOROSKOP ZA UTORAK, 27. KOLOVOZA Zanimljiv ljubavni tjedan

Mjesec će cijeli dan biti u Raku i većinu dana ćemo biti usredotočeni na emocionalnu  potrebu sigurnosti i pripadnosti. Sreću ćemo naći u obiteljskim vezama i domaćim aktivnostima. Njegujte sebe i svoje najmilije.

Ovih tjedan dana glavni igrač će biti Uran koji će nam naelektrizirati naš ljubavni život. Jučerašnji aspekt Venere i Urana donio nam je egzotičnost i uzbuđenje, dok će sutrašnji aspekt Marsa i Urana donijeti nam pojačanu akciju i potrebu za avanturom. Pri kraju tjedna imamo još Sunce u aspektu sa Uranom koji je dosta zabavan aspekt, ali u kombinaciji sa Venerom i Marsom ljubavne situacije mogle bi postati malo prevrtljive i nestabilne.

Prazan hod Mjeseca imamo od utorka, 27. kolovoza u 10.55 do srijede, 28. kolovoza u 1.53. Najbolje da nove aktivnosti i nove projekte započnemo u srijedu.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com