HOROSKOP ZA SRIJEDU, 28. KOLOVOZA Izađimo iz zone udobnosti

Dan započinje zanimljivim aspektom između upornog Marsa i jedinstvenog Urana. Postoji snažna želja da se oslobodimo ograničenja i dosadne rutine. Danas smo spremni preuzeti rizik. Nemojmo raditi iste stvari ovih dana jer nas to može značajno frustrirati. Otiđimo negdje gdje nismo bili, razgovarajmo sa ljudima s kojima nikad prije nismo, pronađimo nova iskustva. Naš um je otvoren za nove ideje i načine razumijevanja koji nas mogu iznenaditi. U skladu smo sa našom željom da učinimo pozitivne promjene i poboljšanja u našim životima. Želimo se osjećati slobodnije u mislima i akcijama, ići naprijed i živjeti svoj život pod našim uvjetima.

S Mjesecom u Lavu ovo bi mogao biti dramatičan ali zabavan dan. Ne idite ravno kući nakon posla. Ovaj položaj Mjeseca u Lavu potiče našu kreativnost i samoizražavanje. Željet ćemo da nas vide i cijene zbog naših jedinstvenih kvaliteta.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com