HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 29. KOLOVOZA Najbitnije je zdravlje

U ranim jutarnjim satima Merkur, planet misli i komunikacije ući će u znak Djevicu. U Djevici već imamo Sunce, Veneru, Marsa i možemo reći da je ovo vrhunac sezone Djevice. Ne samo da ćemo gledati na svijet kao Djevica (Sunce), nego ćemo i djelovati kao Djevica (Mars) i također i osjećati kao Djevica (Venera).

Merkur će sve do 14. rujna boraviti u Djevici i to će biti vrijeme kada analiziramo i odlučujemo što je korisno, a što smatramo nepraktičnim.

Merkur se dobro osjeća u Djevici i donosi nam preciznost i pažljivost u govoru i pisanju. Više ćemo biti analitični u našim razmišljanjima i više ćemo prosuđivati prema načinu na koji se drugi izražavaju.

Pošto je ovo vrijeme Djevica, ne odlazite iz kuće bez vitamina B kompleksa.

U sljedeća četiri tjedna ovaj utjecaj Djevice pokrenut će povećanu usredotočenost na zdravlje, dobrobit i prehranu. Sve će to još više potaknuti mlad Mjesec koji imamo sutra, u petak, 30. kolovoza u znaku Djevice. Ovaj mlađak i svježu energiju možemo iskoristiti za nove projekte, planove vezane uz prehranu i zdravlje.

U kasnim večernjim satima Sunce će napraviti ugodan aspekt prema Uranu. Čak i uz toliko puno planeta u praktičnoj Djevici, malo je vjerojatno da ćemo obavljati uredne i detaljne poslove zbog uzbudljivog Urana.

Prazan hod Mjeseca imamo od četvrtka, 29. kolovoza u 2.06 do petka, 30. kolovoza u 1.57. Kroz cijeli dan imamo prazan hod Mjeseca u Lavu i ovo nije vrijeme da započnemo nove projekte. Pričekajte sutrašnji mlad Mjesec za nove planove i nove početke.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com