PREBRZI VOZAČI Nova reality serija

Doma TV od subote, 31. kolovoza na male ekrane donosi novu reality seriju koja prati policajce koji se svakodnevno suočavaju s vozačima koji krše zakon. Od vožnje preko ograničene brzine do nevjerojatnih priznanja i isprika, kamere policajaca ovjekovječit će najgora izdanja ekscentričnih vozača.

Reality serija ‘Prebrzi vozači’, prateći rad policije od Kalifornije do Kanzasa, u svakom  nastavku donosi avanture policajaca koji love vozače koji krše zakon i suočavaju ih s dokazima. Od muškarca koji prizna vožnju pod utjecajem narkotika do prebrzog vozača odjevenog kao Djed Mraz, reality serija ‘Prebrzi vozači’ prikazuje opasnosti i teškoće s kojima se policija suočava, uz pokoji zabavni trenutak.

U prvoj sezoni koja je prepuna potjera snimanih diljem zemlje, u patrolnom vozilu  američki policajci zaustavljaju prebrze vozače koji ništa ne slute. Potjere, besramne isprike, nevjerojatna priznanja i ničim izazvane izljeve bijesa ovjekovječit će kamerom dok love ekscentrične vozače u njihovu najgorem izdanju. Muškarac nije nimalo impresioniran kada ga policajci zaustave jer je vozio 9,65 km/h brže od ograničenja brzine. Nakon potjere za vozačem koji je dosezao brzine od 217 km/h, narednik Slade pita vozača zna li koliko je brzo vozio. Vozač tvrdi da nije vozio brže od oko 130 km/h.