SVAKOM TREBA MALO MAGLICE Dajte i nama tog Ritual of Dao

Neki ljeti maštaju o savršenom preplanulom tenu, drugi o savršenoj, možda valovitoj, možda ne, kosi koja će izgledati kao da ste upravo išetali iz frizerskog salona. Međutim, ljeto je doba godine kada kosa najviše pati, a pritom joj se ne pridaje onoliko pažnje koliko zaslužuje. Ljetne vrućine mogu oštetiti vlasi, štetne UV zrake utječu da boja blijedi, a kosa postaje vrlo suha. Ako tome pridodate ostale čimbenike poput slane morske vode i klora u bazenima, dobit ćete, eh dobit ćete kosu koja i nije neka ljepotica.

Poput vaše kože, i kosa ljeti treba zaštitu, stoga se ne ustručavajte posegnuti za proizvodima za kosu koji u sebi sadrže SPF ili jednostavno potražite zaštitu ispod šešira kako biste izbjegli izravnu izloženost suncu.

Odabirom pravog šampona i regeneratora na pola puta ste do zdrave kose jer joj pružate prijeko potrebne hranjive tvari. Regenerator uvijek nanesite na oštećene dijelove kose umjesto na korijen kose, a pritom ga držite maksimalno dvije do tri minute na kosi. Ukoliko primijećujete da vam je kosa jako oštećena i lomljiva, prestanite ju skrivati u pundži. Umjesto toga uložite u hranjiva ulja za kosu kao što je Douglas Protein Repair 7 Wonders Oil Treatment (150 ml, 99,90 kn), čija formula bogata vitaminima A i E umiruje suhu kosu i obnavlja ispucane vrhove, dok masne kiseline shea maslaca regeneriraju kosu i vlasište.

Jednom tjedno nanesite masku i promatrajte kako vaša kosa dobiva željenu mekoću i sjaj!


Oduvijek nam se sviđala filozofija “Ritualsa”, a kad nam još s pakiranja poručuju da u naš život donosi mir i bezbrižnost, mi to sebi želimo. Umirujućim sastojcima maglice / spreja za tijelo i kosu The Ritual of Dao Hair & Body Mist (50 ml, 139 kn) s bijelim lotusom i kineskom biljkom yi yi ren (Jobove suze) razmazite ne samo vlastište, nego cijelu sebe. Zamišljamo kako nas u ove vruće dane osvježava ta maglica 24 sata dnevno… 

...