HOROSKOP ZA PETAK, 30. KOLOVOZA Mlad Mjesec i njegov utjecaj

U 12.37 imamo mlad Mjesec na 6. stupnju Djevice. Najviše će utjecati na osobe koje imaju u svom natalnom horoskopu osobne planete i točke otprilike od 2. do 10. stupnja Djevice, Strijelca, Blizanca i Riba.

Kao što već znate, mlad Mjesec je vrijeme novog početka. Djevica je znak žetve. Ovaj mlad Mjesec je poseban jer je u skladu sa svim planetima što znači da imamo zeleno svjetlo da svoje ciljeve provedemo u djelo.

Ako želite nešto manifestirati ovaj mlad Mjesec će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve. Vrlo je kreativan i produktivan. Spoj Venere, Marsa, Sunca, Merkura i Mjeseca u Djevici donosi nam veliku kreativnost, vještinu koja nam omogućuje da se pretvori ta moćna energija u nešto opipljivo. Ovaj spoj planeta u Djevici je vrlo kreativan i fokusiran, a njegov kontakt sa Uranom sugerira da nismo samo otvoreni za novo, već i da prihvaćamo promjene. Spremni smo napraviti nešto posebno u našem poslu, rutini i zadacima i vjerojatno ćemo pronaći nove metode koje mijenjaju način na koji radimo.
Ovo je snažno vrijeme za praktična rješenja i inovacije u našim odnosima, poslovima, zdravstvu, programima samoozdravljenja i navikama. Udruživanje s drugima radi postizanja radnog ili zdravstvenog cilja sada će biti uspješno.

Djevica je suprotni znak od Riba. Energija Riba je svugdje, a energija Djevice slijedi logički put. Tamo gdje Ribe stvaraju kaos, Djevice donose red. Djevica je orijentirana na detalje i praktičnost, tako da sve što odgovara tim kvalitetama u ovom trenutku može se poboljšati.

Danas se možete osjećati povučeni u nekoliko smjerova. S jedne strane Mjesec u Djevici želi da se usredotočite na praktičnost i efikasnu uslugu drugima. S druge strane još smo pod utjecajem aspekta Sunca i Urana što će kod nas potaknuti želju za rizikom i izražavanjem nečeg neobičnog ili jedinstvenog.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com