HOROSKOP ZA PETAK, 30. KOLOVOZA Mlad Mjesec i njegov utjecaj

U 12.37 imamo mlad Mjesec na 6. stupnju Djevice. Najviše će utjecati na osobe koje imaju u svom natalnom horoskopu osobne planete i točke otprilike od 2. do 10. stupnja Djevice, Strijelca, Blizanca i Riba.
Kao što već znate, mlad Mjesec je vrijeme novog početka. Djevica je znak žetve. Ovaj mlad Mjesec je poseban jer je u skladu sa svim planetima što znači da imamo zeleno svjetlo da svoje ciljeve provedemo u djelo.
Ako želite nešto manifestirati ovaj mlad Mjesec će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve. Vrlo je kreativan i produktivan. Spoj Venere, Marsa, Sunca, Merkura i Mjeseca u Djevici donosi nam veliku kreativnost, vještinu koja nam omogućuje da se pretvori ta moćna energija u nešto opipljivo. Ovaj spoj planeta u Djevici je vrlo kreativan i fokusiran, a njegov kontakt sa Uranom sugerira da nismo samo otvoreni za novo, već i da prihvaćamo promjene. Spremni smo napraviti nešto posebno u našem poslu, rutini i zadacima i vjerojatno ćemo pronaći nove metode koje mijenjaju način na koji radimo.
Ovo je snažno vrijeme za praktična rješenja i inovacije u našim odnosima, poslovima, zdravstvu, programima samoozdravljenja i navikama. Udruživanje s drugima radi postizanja radnog ili zdravstvenog cilja sada će biti uspješno.
Djevica je suprotni znak od Riba. Energija Riba je svugdje, a energija Djevice slijedi logički put. Tamo gdje Ribe stvaraju kaos, Djevice donose red. Djevica je orijentirana na detalje i praktičnost, tako da sve što odgovara tim kvalitetama u ovom trenutku može se poboljšati.
Na mlad Mjesec sadimo sjeme za budući rast. Napravite svoj ritual Mladog Mjeseca tijekom ovog dana ili čak sutra. Više o ovoj temi:

RITUAL MLADOG MJESECA

Danas se možete osjećati povučeni u nekoliko smjerova. S jedne strane Mjesec u Djevici želi da se usredotočite na praktičnost i efikasnu uslugu drugima. S druge strane još smo pod utjecajem aspekta Sunca i Urana što će kod nas potaknuti želju za rizikom i izražavanjem nečeg neobičnog ili jedinstvenog.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološku prognozu po horoskopskim znakovima možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa, no ako vas zanima kako kretanje planeta djeluje na vas osobno, te kako možete umanjiti loše utjecaje, a iskoristiti one koji su povoljni, dogovorite termin savjetovanja. Konzultacije se mogu dobiti i putem telefona ili Skypea.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.