KARMA, NOVAC, LJUBAV Što donosi jesen? U tijeku prijave za astrološku radionicu

Karma, novac, ljubav ili astrološkim rječnikom rečeno Saturn u Jarcu, Jupiter u Škorpionu, Venera i Mars u Djevici, odnosno planete koje će kretanjem kroz ove znakove do kraja godine utjecati na to kakva će nam biti jesen.

Što će reći, to su teme kojima će astrološka radionica što će biti održana u petak, 15. rujna u 17 sati u Kružnoj 8/2 u Rijeci, a koju vodi astrologinja Dunja Fućak, biti posvećena. Najveću promjenu svakako će donijeti Jupiterov prijelaz u znak Škorpiona te Saturnov odlazak u znak Jarca. Do kraja godine mnogima od nas će se puno toga promijeniti u određenim područjima života. Ove tranzite najviše će osjetiti Škorpioni, Strijelci i Jarci.

Svatko od polaznika radionice na temelju svoje natalne karte saznat će što mu svojim  ulaskom u znak Jarca poručuje Saturn, a što Jupiter iz znaka Škorpiona. Pogledat ćemo kome se ove jeseni smiješi ljubav. Venera i Mars u listopadu će biti u istom znaku, u znaku Djevice. Hoće li ta konjukcija Djevicama donijeti ispunjenje ljubavnih želja?

Astrologija može pojasniti i zbivanja u svijetu. Što očekivati od Amerike, ali i cijelog svijeta, obzirom je Sjeverna Koreja samo dva tjedna nakon pomrčine Sunca u kolovozu po šesti put provela, dosad najveći, nuklearni pokus hidrogenske bombe i u zabrinutosti ujedinila čelnike velesila. Hoće li provokacije Sjeverne Koreje aktivirati ciklus Sunce / Mars obzirom se planet rata za vrijeme testiranja hidrogenske bombe nalazio na stupnju pomrčine?

Ulaskom Jupitera u Škorpiona doći će do promjena na polju financija i investicija jer Škorpion vlada porezima, financijama, osiguranjima, ulaganjima. Jačanje kriptovaluta donijet će neki novi smjer investiranja, a ulaskom Urana u Bika one će uvelike ojačati. Što donosi zaradu i u što je najbolje ulagati u idućih godinu dana, saznat ćete na radionici.

Zbog ograničenog broja mjesta prijave su obavezne putem maila na astroring@gmail.com i inboxa na Facebooku.