MODA JE HRABROST C&A predstavio kolekciju jesen/zima 2019.

U jesensko-zimskom ozračju zagrebačke park šume Grmoščica predstavljena je nova kolekcija modne kuće C&A čiji je moto – We believe in fashion, kao i brendovi Yessica, Yessica Premium i Clockhouse.

C&A ove sezone podsjeća na modno odvažne 70-te i 80-te godine, godine u kojima je moda odigrala značajnu ulogu u osnaživanju pojedinaca i njihovih pokreta.

“Moda je osobnost, moda je samopouzdanje, moda je hrabrost. Putem ove kolekcije pozivamo sve koji vjeruju u modu da uvijek imaju na umu snagu koju im omogućuje modni odabir, ali i da dijele naš entuzijazam prema dostupnoj, raznolikoj modi i individualnim stilovima. Trenutno svjedočimo još jednom valu snažnih pojedinaca koji pomiču granice i redefiniraju klasične definicije stila. Oni su spontani, nekonvencionalni i energični u svim aspektima svojih života. A takve su i naše najnovije kolekcije”, izjavila je marketing menadžerica C&A za Hrvatsku, Sloveniju i Srbiju, Renela Ružić.

C&A brend Yessica ove sezone donosi samouvjerenu i casual interpretaciju mode iz 70-tih i 80-tih godina. Nije slučajnost da upravo ova modna razdoblja predstavljaju značajan pomak u osnaživanju svih. Kolekcija se poigrava krojevima i bojama iz tog vremena te ujedno pomiče granice između poslovnog i opuštenog stila. Yessica Premium kolekcija kombinira street style s luksuznim country styleom, a namijenjena je ženama koje cijene opuštenu eleganciju.

Nova Clockhouse ženska kolekcija inspirirana je New Yorkom i europskim klubovima u 80-tim i 90-tim godinama. Kombinacija prozračnih boja i tvorničkih krojeva susreće se sa svjetlucavim satenom i ispranim denimom. Uz snažne boje i kontraste, kolekcija je sve samo ne suzdržana. Muška kolekcija je snažno inspirirana međunarodnim street styleom, umjetnošću i glazbom te ostavlja pomalo grubi urbani dojam.

Kolekcija jesen/zima 2019. je dostupna u C&A trgovinama kao i putem online shop.


Uz više od 1500 trgovina u 18 europskih zemalja i više od 31 tisuće zaposlenih, C&A je jedna od vodećih europskih modniih kuća. Svaki dan C&A dočekuje više od dva milijuna posjetitelja u trgovinama u kojima je moda dostupna po povoljnim cijenama za cijelu obitelj. Osim u diljem Europe, C&A je prisutan i u Brazilu, Meksiku i Kini. Za više informacija posjetite web stranicu: www.c-a.com

...