HOROSKOP ZA SUBOTU, 31. KOLOVOZA Iscjeljivanje i čišćenje karmičkih obrasca

 Sa Mjesecom u Djevici i vladaocem Merkurom koji je danas u aspektu sa Kironom,  ranjenim iscjeliteljem, donosi nam sjajni dan za rad na iscjeljivanju i čišćenju karmičkih obrasca.

Mjesec u Djevici nam pomaže da zadovoljimo obavljanje praktičnih poslova i efikasnim izvršavanjem stvari. Držimo svoja očekivanja razumnim i suzbijmo tendenciju da budemo kritični prema sebi i drugima.

Da bi se postavili pravilno, lako ćemo se naći u reorganizaciji i preispitivanju planova.  Emotivno zadovoljstvo dolazi od rješavanja problema, stvaranje reda i pomaganje drugima.

Prazan hod Mjeseca imamo od subote, 31. kolovoza u 10.46 do nedjelje, 1. rujna u 1.07. nakon čega će Mjesec ući u znak Vage. U toku noći kad Mjesec uđe u Vagu, donijet će smanjenje ovog jakog utjecaja Djevice koji nas prati već zadnjih tjedan dana. To će nam donijeti ugodnu noć za druženju, koketiranje i romantiku.

Sve što pokrenete prije jutarnjeg praznog hoda Mjeseca uspjet će jedino ako se uskladite sa velikom grupom. Rad iza scene i istraživanje mogu biti od pomoći.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.