HOROSKOP ZA NEDJELJU, 1. RUJNA Pravednost i suradnja

Danas imamo uzbudljiv dan s dva lijepa aspekta koji će nas dovesti do mentalne akcije i financijske stabilnosti.

Popodnevni ugodni aspekt Merkura i Urana probudit će naše razmišljanje. Ovaj spoj planeta otvorit će nam um za nove mogućnosti jer će nam donijeti neobične, intenzivne i zanimljive razgovore. S ovakvim otvorenim umom možemo steći nove prijatelje koji će izazivati, ali i promijeniti naše mišljenje. Ipak, naša razmišljanja bit će svježa i originalna.

U večernjim satima imamo još jedan zanimljiv i pozitivan aspekt između Venere i Saturna. Sad je vrijeme da razmotrimo svoje dugoročne financijske planove i planove koji se tiču naših emotivnih odnosa. Morat ćemo uravnotežiti te dvije ideje u našem umu s praktičkim konzervativnim pristupom prema ljubavi i novcu.

Tijekom noći na utorak imamo strastveni i kratkotrajni aspekt Sunca i Marsa. Ovo može biti posebno vitalna i dinamična noć. Bit ćemo izravni i iskreni pa čak i kratkotrajni i dinamični u našim akcijama.

Mjesec u Vagi sugerira užitak, suradnju i lakoću u društvenim situacijama.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web-stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com