HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 2. RUJNA Pretjerivanje i precjenjivanje osjećaja

Ranim jutarnjim satima Mars se spojio sa Suncem i započeo je novi sinodički ciklus Marsa koji će trajati dvije godine. Mars je planet volje i osobne inicijative. Ako imate planete ili kutove oko 9. stupnja Djevice u sljedećih nekoliko godina bit ćete vrlo aktivni, odvažni i usmjereni na akcije, a u isto vrijeme temeljiti i produktivni. Vrijeme je da svijetu ispričate svoje velike planove i ostavite jedinstveni trag!
Popodnevni napeti aspekt između Jupitera i Venere donosi nam oduševljenje, ali i ekstravaganciju. To može imati učinak pretjerivanja, a ovo stanje uma može dovesti i do predoziranja, precjenjivanja naših osjećaja i prekomjernog prepuštanja.
Međutim, ako sve budemo držali pod kontrolom, to će biti korisno vrijeme za nove ideje i pristup koji se odnosi na novac, ljubav i zadovoljstvo.
Još uvijek smo pod utjecajem Urana koji nam je ovih dana donio promjene ili nas čak ugodno iznenadio. Međutim ako ne zadržimo praktičan pristup, može doći do komplikacija. Što god to bilo može biti skuplje od očekivanog ili vaš partner, suradnik neće dijeliti vaše oduševljenje.

Prazan hod Mjeseca imamo od ponedjeljka, 2. rujna u 10.33 do utorka, 3. rujna u 1.34. nakon čega će Mjesec ući u znak Vage.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web-stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com