HOROSKOP ZA SRIJEDU, 4. RUJNA Otvorimo oči

Osim što imamo cjelodnevni prazan hod Mjeseca, danas imamo sanjiv i naivan aspekt u kojem se Venera suprotstavlja Neptunu. To će nam donijeti duboku potrebu za bijegom i trebali bi se danas tome i prepustiti. Nesigurnost u područjima kojima vlada Venera (romantika, društveni život i financije) mogu biti istaknuti. Nad očima se može pojaviti veo, a sami sebe možemo zavesti da vjerujemo u ono što želimo da vjerujemo. Emocionalno smo ranjivi i podložniji prevarama i samoobmanjivanju.

Ovo je aspekt koji donosi puno ljubavi, iluzija, kreativnosti i mašte. Zato je ovo idealan dan za umjetnike i kreativce, dok bi financijske poslove i odluke vezane uz posao danas trebalo odgoditi, jer stvari nisu onakve kakvima nam se čine.

Mjesec provodi cijeli dan u Škorpionu što nam dodatno otežava jasno viđenje stvari zbog njegovih snažnih, teških i intenzivnih osjećaja.

Prazan hod Mjeseca imamo od srijede, 4. rujna od 00.58 do četvrtka, 5. rujna u 5.07.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com