HOROSKOP ZA SUBOTU, 7. RUJNA Kreativan i maštovit dan

Napeti aspekt Neptuna i Merkura u jutarnjim satima sugerira da možemo vidjeti druge u nerealnom svijetlu. Trenutno se teško možemo usredotočiti na detalje i praktični rad, pa bi bilo dobro jutro iskoristiti za kreativne i maštovite stvari. Vjerojatno nećemo dobiti sve podatke i informacije koje su nam obećane, ali  možemo imati pristup nekim fascinantnim vizijama i maštarijama.

Večerašnji aspekt Mjeseca i Urana može nam donijeti iznenađenje. Uran je također odličan u kvarenju situacije i donosi nam uvijek nešto što nismo očekivali. To znači da će smetnje i užurbani ritam prevladavati cijelu večer.

Mjesec provodi dan u znaku Jarca i tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com