ASTRO PROGNOZA ZA SUBOTU, 9. RUJNA Dobar dan za promjene. Ali na kojem području vašeg života?

Današnji dan nam donosi pozitivnu energiju Sunca koje će biti u pozitivnom aspektu s Plutonom.

Usredotočit ćemo se na prioritete i bit ćemo odlučni prevladati prepreke.

Subota, 9.rujna, dobar je dan za početak nečeg novog, nečeg što će transformirati neko područje našeg života. Koje?

Pa, za Ovnove to će biti karijera. Za Vage dom, obitelj i mjesto stanovanja. Za Strijelce to bi mogla biti transformacija u području zarade i financija, Blizancima u području nasljedstva i partnerovog novca, Bikovima u području studiranja i putovanja, Škorpionima će utjecati na komunikaciju s bližnjima i bližom okolinom, Djevicama u području ljubavi i djece, a Ribe će to osjetiti u području prijateljstva, nada i želja dok će Rakovima utjecati na područje partnerstva, a Jarci mogu promjene osjetiti na fizičkom planu. Ostali su nam Vodnjaci koji transformaciju mogu napraviti na psihološkoj razini i Lavovi koji mogu započeti pozitivnu transformaciju u području zdravlja i prehrane.

Još uvijek smo pod inkonjunkcijom Venere i Plutona što naglašava potencijalni novac u poslovnim projektima i seksualnost u emotivnim odnosima.

Kasno navečer Merkur će ući u znak Djevice gdje se on osjeća kao kod kuće. Sada Merkur, glasnik zodijaka, može staviti svoje znanje u praksu. Više ćemo pažnje posvetiti detaljima i možemo postići puno zahvaljujući našoj upornosti naredna tri tjedna.

U večernjim satima Mjesec će krenuti u znak Bika, a prije toga imat će prazan hod u vremenu od 17:52 do 18.22 sata.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com