HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 9. RUJNA Rješavanje nesporazuma

Jutarnji jak aspekt između Marsa i Saturna donosi nam dobro vrijeme za formuliranje strategije. Posebno ćemo biti dobri u rješavanju problema.

Još uvijek imamo puno planeta u Djevici koje nam donose promjene. Saturn i Pluton u Jarcu aspektiraju nekoliko planeta u Djevici ovaj tjedan što nam donosi snažnu zemljanu i stabilnu energiju. Saturn se odnosi na podatke o radu, odgovornost i autoritet, dok se Pluton odnosi na vlast, kontrolu, korupciju i neriješene probleme.  Ovi utjecaj će riješiti sve zablude ili nesporazume koji su napravili Neptun i Jupiter u zadnjih tjedan dana.

Znači, ovo bi mogli nazvati i vrijeme čišćenja kako bi se stvari razjasnile, jednom zauvijek.

Prazan hod Mjeseca imamo od 10.30 do 23.23. nakon čega će Mjesec ući u znak Vodenjaka.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com