HOROSKOP ZA UTORAK, 10. RUJNA Prepustimo se sanjarenju

Danas nema potrebe žuriti jer imamo napeti aspekt Sunca i Neptuna koji nam donosi sanjarenje, meditiranje i uživanje u kreativnosti i maštanju. Razmislite o povlačenju na neko tiho mjesto gdje možete meditirati ili raditi na vizualizaciji svojih želja i planova.

Tendencija glamuroznih situacija ili stavljanje ljudi na prijestolje sad može stvoriti problem. Trenutno imamo slabu snagu volje.

Nije vrijeme za donošenje odluka ili sporazuma, kao ni za potpisivanje bitnih dokumenata. Stvari nisu onakve kakve izgledaju pod utjecajem Sunca koje se nalazi nasuprot Neptunu. Ako se osjećate obeshrabreno i nesigurno, dopustite sebi danas da sanjate i nemojte pokušavati napraviti neke veće promjene.

Velika konfiguracija T-kvadrata i dalje nas prati i ovo je prilično teško vrijeme. Trenutno je moto Djevice “okružen-a sam idiotima“ i to zasigurno odgovara trenutnoj situaciji. To nije kriva Djevica. Umjesto toga, to je onaj Jupiter u napetom aspektu sa Neptunom koji nam donosi zablude i nesporazume, nerazumijevanja i laži. Malo po malo, planete se kreću i sve će se razjasniti.

Mjesec provodi dan u Vodenjaku što će nam dopustiti da izrazimo dijelove sebe koji su jedinstveni. Neka emocionalna odvojenost sad može biti osvježavajuća.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com