HOROSKOP ZA SRIJEDU, 11. RUJNA Priprema za pun Mjesec

Povoljni aspekti ovaj tjedan polako stvaraju jaku konkurenciju T- kvadratu, koji već polako gubi snagu. Sukobi i prepreke su još aktualni, ali šanse da ih preokrenemo u svoju korist su sve veće. Ključ uspjeha ovih dana je biti precizan, točan i praktičan.  Lijepi spoj planeta u Djevici i Jarcu pružaju nam priliku da se usredotočimo na stvarnu procjenu našeg života kako bi smo održali stabilnost, odgovornost i praktičnost. Ako vam nešto od toga nedostaje, sad je pravi trenutak da shvatite zašto.

Jeste li primijetili da ubrzo nakon zalaska Sunca, Mjesec postaje sve veći? To je siguran pokazatelj da se bliži pun Mjesec. Svakog mjeseca tijekom punog Mjeseca osjećaji se pojačavaju kako bi smo dobili jasnoću na određeno područje života.  Tijekom narednih dana obratite pažnju na područja u vašoj natalnoj karti koji su pod vladavinom Djevice i Riba. Tamo gdje vam se nalazi Riba, to će biti područje koje će dobiti jasnoću ili uvid, jer u petak imamo pun Mjesec u Ribama.

Mjesec se nalazi u inovativnom Vodenjaku  i potiče nas da nađemo novi smjer.  Pronađite ljude koji će vas podržavati u promjeni koju želite vidjeti u svom životu. Dopustite da danas budete spontani i buntovni. Odmakni te se od rutine i budite spremni za promjene.

Prazan hod Mjeseca imamo od srijede, 11. rujna u 7.22 do četvrtka, 12. rujna u 11.51.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com