HOROSKOP ZA SRIJEDU, 11. RUJNA Priprema za pun Mjesec

Povoljni aspekti ovaj tjedan polako stvaraju jaku konkurenciju T- kvadratu, koji već polako gubi snagu. Sukobi i prepreke su još aktualni, ali šanse da ih preokrenemo u svoju korist su sve veće. Ključ uspjeha ovih dana je biti precizan, točan i praktičan.  Lijepi spoj planeta u Djevici i Jarcu pružaju nam priliku da se usredotočimo na stvarnu procjenu našeg života kako bi smo održali stabilnost, odgovornost i praktičnost. Ako vam nešto od toga nedostaje, sad je pravi trenutak da shvatite zašto.

Jeste li primijetili da ubrzo nakon zalaska Sunca, Mjesec postaje sve veći? To je siguran pokazatelj da se bliži pun Mjesec. Svakog mjeseca tijekom punog Mjeseca osjećaji se pojačavaju kako bi smo dobili jasnoću na određeno područje života.  Tijekom narednih dana obratite pažnju na područja u vašoj natalnoj karti koji su pod vladavinom Djevice i Riba. Tamo gdje vam se nalazi Riba, to će biti područje koje će dobiti jasnoću ili uvid, jer u petak imamo pun Mjesec u Ribama.

Mjesec se nalazi u inovativnom Vodenjaku  i potiče nas da nađemo novi smjer.  Pronađite ljude koji će vas podržavati u promjeni koju želite vidjeti u svom životu. Dopustite da danas budete spontani i buntovni. Odmakni te se od rutine i budite spremni za promjene.

Prazan hod Mjeseca imamo od srijede, 11. rujna u 7.22 do četvrtka, 12. rujna u 11.51.

Astrološku prognozu po horoskopskim znakovima možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa, no ako vas zanima kako kretanje planeta djeluje na vas osobno, te kako možete umanjiti loše utjecaje, a iskoristiti one koji su povoljni, dogovorite termin savjetovanja. Konzultacije se mogu dobiti i putem telefona ili Skypea.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.