ZNATE LI? Tko je Lasse Matberg i zašto ima 617 tisuća followera na Instagramu

Lasse Matberg je poručnik Norveške kraljevske mornarice i sportski časnik u NATO-voj podružnici u Norveškoj. No, uz to što služi domovini, Matberg je poznat po još jednoj zanimljivosti.

Naime, osvojio je srca mnogih posjetitelja društvenih mreža, a oni se mogu složiti u jednom: Lasse Matberg je nevjerojatno zgodan!

Matberg je dosad uspio skupiti više od 617 378 followera na Instagramu, a osim što je vojno lice i jedan od popularnih klinaca na toj društvenoj mreži, Matberg je i licencirani kuhar.

Naime, nakon završene srednje škole upisao je kuharski tečaj, a osim toga je i diplomirani osobni trener i nutricionist što mu zasigurno pomaže u održavanju fizičke spreme potrebne za rad u norveškoj mornarici.

Za svoju internetsku slavu kaže da je započela slučajno: na Instagram je počeo postavljati slike iz osobne zbirke, poput svih ostalih, no drugi su ga korisnici ubrzo zamijetili i počeli dijeliti njegove fotografije, a Matbergova je prisutnost na društvenim mrežama nezaustavljivo rasla.

Na mnogim slikama odjeven je u svoju mornaričku uniformu, dok na nekima uživa u slobodnom vremenu na plaži ili u šumi. No, prije svega voli sport i fizičku aktivnost te je stoga na mnogim slikama vidljiva i njegova natjecateljska strana.

No, Matberg nije samo testosteronom nabijeni dvometraš, već često pokazuje i svoje nježnije lice.

Na mnogim se slikama mazi sa svojim psom, pomeranskim špicom, što savršeno ocrtava kontrast između dviju Matbergovih strana.

Najlakše ga je prepoznati po gustoj bradi i dugoj plavoj kosi svezanoj u tzv. man bun, što je zapravo pundža koja mu itekako dobro stoji!

Neovisno o tome vidimo li ga u uniformi ili kako uživa u slobodnom vremenu, Lasse Matberg osvojio je srca mnogih, a o tome svjedoči i njegova rastuća popularnost na društvenim mrežama. Nadamo se da će nas Matberg obradovati s još mnogo slika, a dotad posjetite njegov Instagram profil i uživajte u pogledu na prirodne ljepote Norveške.

...