HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 12. RUJNA Želja za pobjedom

Današnji napeti aspekt između Marsa i Jupitera najbolje je da iskoristite za pokretanje novih projekta. Mars će nas gurati naprijed, dok će nam Jupiter omogućiti širenje. Ova kombinacija iako je napeta idealna je za hrabrost i ostvarenje. Najbitnije je da razmislite dobro što ćete pokrenuti i da ne krenete ako imate nepromišljeni plan.

Pod ovim aspektom ćemo biti konkurenti i spremni boriti se za ono što je nama bitno. Sklonost riziku je snažna, a strpljenja nećemo imati. Možemo biti nestrpljivi ako se željeni rezultati naših napora ne ostvare odmah, što može dovesti do toga da pretjeramo.

Prazan hod Mjeseca završava nam u 11.51 nakon čega će Mjesec ući u znak Riba. S Mjesecom u Ribama, projekte koje odaberete danas započeti trebali bi imati vezu s maštom, kreativnosti ili umjetnosti. Riba je promjenjiva voda i ona nam donosi sposobnost prilagođavanja i dodirivanja dubokih emocija.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com