HOROSKOP ZA PETAK, 13. RUJNA Harmonija i ravnoteža

Današnji spoj Venere i Merkura  na 28. stupnju Djevice donosi nam kreativnost. Ako ste pisac ili umjetnik, onda je ovo vaš dan. Dobro je vrijeme za druženje i za komunikaciju. Ovaj aspekt potiče našu želju za harmonijom i ravnotežom. Bit ćemo više diplomatski raspoloženi nego obično, obzirom na tuđe ideje i stajališta.

Večernji aspekt Sunca i Plutona dovodi u prvi plan intenzitet i snažnu volju. Izuzetno ćemo biti snalažljivi i učinkoviti. Odlično vrijeme za druženje s ljudima koji nam  mogu pomoći u postizanju ili napredovanju naših ideja i ciljeva. Pogledajte u kojoj se vašoj natalnoj kući nalazi znak Jarca da bi ste vidjeli odakle vam dolazi snaga. Sve ovo može ukazati na romantičnu i strastvenu večer.

Mjesec nastavlja svoj prolaz kroz sanjive i prilagodljive Ribe.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com