HOROSKOP ZA SUBOTU, 14. RUJNA Intuitivan pun Mjesec u Djevici

Ovaj pun Mjesec će biti na 21. stupanju Riba i to u 6.23 ujutro. Pun Mjesec predstavlja žetvu onog što smo posijali, pun potencijal, ispunjeni ciklus. Sjeme koje smo posadili za vrijeme mladog Mjeseca, u Djevici 30. kolovoza sada počinje uroditi plodom.

Sunce u Djevici nalazi se nasuprot Mjesecu u Ribama. Ovdje Djevica zadržava energiju, razlučivosti i praktičnosti, dok Mjesec omogućuje otvorenu maštu i mističnost. Odnosi su uvijek istaknuti tijekom punog Mjeseca jer je ovo vrijeme velike energije i pojačane emocija za sve nas. Nešto je sazrelo ili se poboljšalo. Suosjećanje i ljubaznost će nam uvelike pomoći i pružiti potporu ovaj vikend.

Pod ovim punim Mjesecom Venera i Merkur će biti na 29. stupnju Djevice. Komunikacija i precizno definiranje cilja poboljšat će odnose i donosi zatvaranje nečeg što je ostalo nedovršeno. To može biti povezano s onim što je počelo 18. veljače pod punim Mjesecom Djevice.

Postupak čišćenja može biti gotovo dovršen. Možda je vrijeme za oslobađanje.

Budući za vrijeme punog Mjeseca nećemo imati planete u zračnim znakovima, nećemo moći biti racionalni jer će nas emocije pokretati. Pokušajte ne donositi odluke koje vam mogu promijeniti život za vrijeme ovog punog Mjeseca.

Odmah nakon punog Mjeseca, imamo napeti aspekt Marsa i Neptuna i ovaj tranzit je težak. On slabi našu fizičku energiju i našu sposobnost da potaknemo akciju ili uspjeh. Najbolje je ovu energiju koristiti za kreativna ili duhovna nastojanja ili jednostavno sačuvati energiju spavanjem i odmaranjem.

Također danas imamo značajnu promjenu kod Venere i Merkura koji će do večernjih sati izaći iz znaka Djevice i ući u znak Vagu. Ovi tranziti Venere i Merkura mogu pokrenuti značajni pomak ili zaokret u pogledu razmišljanja, planova, namjera, financija, pitanja odnosa i kreativnih pothvata. Spoj ovih planeta mogu nam donijeti nove veze, nova partnerstva ili nove ponude.

Uskoro kad i Sunce pređe u znak Vage, 23. rujna krenut će i sezona Vage. To će nam u drugoj polovici rujna dati naglasak na ljubaznost i diplomaciju. Spremni ćemo biti na kompromise i pregovore. Također više će nas zanimati stvaranje ljepote ne samo u našem okruženju, već i u našim odnosima.

Prazan hod Mjeseca imamo od subote, 14. rujna u 6.32 do nedjelje, 15. rujna u 00.32.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com