HOROSKOP ZA NEDJELJU, 15. rujna Sve čari jeseni

Duboko udahnimo i krenimo u akciju jer Mjesec je u Ovnu. Izazovi od jučer trebali bi se smiriti tijekom dana. S Merkurom i Venerom koji su ušli u Vagu, možda ćemo početi razmišljati koja će nas ruka grijati ovu jesen kad počnu hladni dani. Tko će biti uz nas kad počne zima? U narednih mjesec dana to će biti tema.

S Mjesecom u Ovnu, orijentirani smo na akciju i na vlastite potrebe i želje. Skloniji smo riziku, hrabrosti i odvažnosti i možda ćemo biti u iskušenju da radimo stvari kojih se obično sramimo. Razmislite što pokušavate dokazati sebi. Kad je Mjesec u Ovnu, vrijeme je da prihvatimo izazov, da budemo konkurenti i krenemo naprijed prema strastvenim akcijama.

Merkur je jučer ušao u Vagu gdje će boraviti do 3. listopada. Kad je Merkur u Vagi mi smo više diplomatski i prijateljski raspoloženi. Tijekom ovog ciklusa moguće je da ćemo donijeti racionalniji pristup odnosima jedan na jedan. Dobro je vrijeme da sagledamo tuđa stajališta jer smo skloniji donošenju pravednih zaključaka.

I Venera je jučer ušla u znak Vagu gdje će boraviti do 8. listopada. U tom razdoblju više ćemo biti skloni šarmu nego agresivnom ponašanju kako bismo postigli ono što želimo. Iako Venera u Vagi živi za odnose, ipak je ona ta koja je spremna na kompromise i pregovaranje. Sjena ovog položaja Venere je ovisnost, nedosljednost i površnost.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com