ASTROLOZI ZNAJU Kakve se žene sviđaju vašem muškarcu i jeste li vi ona “prava”

Po položaju Mjeseca i Venere u natalnoj karti muškarca može se odrediti kakve mu se žene sviđaju. Dok Mjesec opisuje karakter, Venera otkriva fizički izgled osobe koja ga može privući.

Poznat je slučaj četrdesetogodišnjakinje koja se obratila astrologu za savjet, u želji da pronađe idealnog partnera i sklopi brak. On joj je, uzevši u obzir njezine i njegove podatke, odnosno datum, mjesto i vrijeme rođenja, savjetovao što treba učiniti da bi zainteresirala muškarca s kojim se uskoro trebala upoznati na večeri kod svoje prijateljice.

Zbog njegove Venere u Lavu rekao joj je da oboji kosu u plavo, odabere zlatni nakit, da se odjene u odjeću žutih nijansi i da obavezno zapjeva kad se za to ukaže prilika. S obzirom da je potencijalni, za kojeg se u njezinoj natalnoj karti vidjelo da je onaj “pravi”, imao Mjesec u znaku Djevice tijekom večere je trebala pričati o tome kako žena treba biti pedantna, čista, uredna, skromno odjevena, vrijedna i radišna.

Tako je i učinila, a tjedan dana nakon sudbonosne večere, njih dvoje su se zaručili, te ubrzo i vjenčali. Naravno kraj ne bi bio tako sretan da njihovi horoskopi nisu bili kompatibilni.

Ako i sami želite napraviti malo astrološko istraživanje, najprije trebate izraditi natalnu kartu osobe koja vas zanima. Ako nemate astrološki program, sve što vam je potrebno možete pronaći primjerice na web adresi Astro.com. Zapamtite u kojem se znaku nalaze Venera i Mjesec i krenite.

Muškarac s Mjesecom u Ovnu voli hrabre, jake, sposobne žene i podsvjesno traži “šeficu”. Ako mu se Venera nalazi u znaku Ovna, sviđat će mu se one s muškom frizurom, koje se bave sportom, pomalo su mišićave, mršave, pa čak i koščate. Također neće imati ništa protiv da ga žena zavede.

Muškarac s Mjesecom u Biku voli bogate žene, dobre kuharice, one koje su štedljive i vode računa o novcu. Venera u Biku značit će da ga privlače punije partnerice s naglašenim ženskim atributima, a obavezno je zavoditi ga uz dobro jelo.

Muškarac s Mjesecom u znaku Blizanaca voli pričljive, inteligentne, mladolike žene, koje uživaju u vožnji i kraćim putovanjima, a “past” će na dobar razgovor. Ako mu je Venera u Blizancima najprije će primijetiti uzak struk, lijepe ruke i ramena.

Muškarac s Mjesecom u Raku voli žene koje često plaču, vole boraviti u kući, dobre su domaćice, a na nesvjesnoj razini ustvari traži majku. Venera u Raku otkriva da voli lijepe grudi, izazovan dekolte i da voli kad je žena dotjerana i kod kuće.

Muškarac s Mjesecom u Lavu voli žene koje su uspješne, na položaju, iz ugledne obitelji i voli se pohvaliti svojom partnericom. Ako je Venera u Lavu žena koja ga želi osvojiti mora biti izuzetno atraktivno odjevena.

Muškarac s Mjesecom u Djevici voli vrijedne, pedantne, uredne žene koje se brinu o njegovom zdravlju. Veneru u Djevici privući će seksi pupak, trbuh, jednostavna garderoba.

Muškarac s Mjesecom u Vagi voli umiljate i lijepe žene, manekenke, političarke, pravnice, žene iz javnog života. Onom s Venerom u Vagi neće proći nezapaženo lijepa ženska stražnjica.

Muškarcu s Mjesecom u Škorpionu svidjet će se nasljednice, žene koje ne skrivaju svoje draži i naglašeno su erotične. Venera u znaku Škorpiona cijenit će provokativno odijevanje koje više otkriva nego skriva.

Muškarac s Mjesecom u znaku Strijelca voli obrazovane žene, one koje prate modu, izgledom podsjećaju na strankinje, bave se sportom, a pogotovo tenisom… Ako mu je Venera u Strijelcu sigurno će reagirati na minice i duge noge.

Muškarac s Mjesecom u znaku Jarca reagira na tamniji ten, crnokose žene, ozbiljnog, pa čak i tužnog izraza lica, a također voli i starije partnerice… S Venerom u znaku Jarca voljet će klasičan stil oblačenja, žene odjevene u kožu ili tamniju garderobu.

Muškarac s Mjesecom u znaku Vodenjaka voli druželjubive, inteligentne žene, a Veneru u Vodenjaku privući će ona ekscentričnog izgleda i stila oblačenja, koja ima dobre noge, a pogotovo listove.

Muškarac s Mjesecom u znaku Riba voli tajanstvene žene, povučene, stidljive, koje djeluju kao da im uvijek treba nečija pomoć. Pažnju muškarca s Venerom u znaku Riba privući će lijepe čarape, cipele, donje rublje…