ASTRO PROGNOZA ZA NEDJELJU, 10. RUJNA Dobar dan za Bikove, Jarce i Djevice

Zadovoljstvo i uživanje. Dan je idealan za odmor, oporavak i opuštanje kao i pozitivan, realan pogled na svoj život.

Mjesec je danas, nedjelja, 10. rujna, u znaku Bika i donosi nam strpljenje, marljivost, ustrajnost i praktičnost. Ovaj Mjesec favorizira zanimanja koja zahtijevaju produženi i uporni napor, ali također je dobar za potpuni odmor i uživanje. Imat ćemo potrebu za mirnoćom i sigurnošću. Život će nam malo usporiti.

Najbolje je danas izbjegavati bilo što što zahtijeva brzinu i odlučnost.

Prvi aspekt koji Mjesec radi je sekstil, ugodan aspekt u poslijepodnevnim satima, a navečer će također biti u ugodnom i prijateljskom aspektu, trigonu s Plutonom. Na kraju dana imamo i skladan aspekt sa Suncem.

Aspekt Mjeseca i Neptuna potiče nas da uživamo u izletima, glazbi, umjetnosti i okupljanjima. Aspekt s Plutonom donosi nam senzualne užitke, a mi možemo osjećati mir i zadovoljstvo u onome što nam je poznato i pouzdano. Instinktivno znamo da se stvari prirodno kreću naprijed.

Dobar je dan za Bikove, Jarce i Djevice.

Danas Mjesec neće biti u praznom hodu.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com