HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 16. RUJNA Vrijeme je za pokret

Mjesec provodi dan u znaku Ovna i mi ćemo tražiti više spontanosti, inovativnosti i potrebu da neovisno djelujemo. Vrijeme je da prepoznamo potrebu i da na neki način preuzmemo vodeću ulogu ili preuzmemo vlast. Naše ambicije su velike i danas teško da možemo sve uklopiti.

U ovom tjednu imamo značajan pomak Saturna koji će iz retrogradnog hoda krenuti direktno. Saturn, planet strukture, teškog rada i materijalnog uspjeha je retrogradan još od 29. travnja. Ovaj retrogradni hod posebno su osjetili oni koji su Asc ili podznak Strijelac jer im je direktno utjecao na financije. Općenito to ponekad može biti vrijeme i depresije, ili osjećaj da nam polako sve se ruši. U srijedu, 18. rujna on će krenuti direktno i to je jako intenzivno vrijeme pozivajući nas da se discipliniramo i odgovorno ponašamo u našim mislim i djelima.

Još jedan značajan kontakt planeta imamo krajem ovog tjedna a to su Neptun i Jupiter u napetom aspektu. Napokon, ovo je njihov treći dodir i zadnji za ovu godinu. Ovo je završna faza koja će kulminirati 22. rujna. Ovaj aspekt je destabilizirajući i čaroban. Budući da su Jupiter i Neptun prirodni saveznici, pa ovaj ipak stresni aspekt može dovesti do kreativnosti i blaženstva. Ovo je prekrasan aspekt za kreativce, umjetnike i duhovne osobe. Za osobe koje su realne i prizemljene ovaj aspekt je donio lažni privid kako poslovnih tako i emotivnih.

Prazan hod Mjeseca imamo od ponedjeljka, 16. rujna u 18.02 do utorka, 17. rujna u 00.30

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com