HOROSKOP ZA UTORAK, 17. RUJNA Uživanje u trenutku

Tijekom noći Mjesec je ušao u znak Bika što će nam donijeti potrebu da usporimo i nađemo sigurnost unutar doma. Dajte sve od sebe da živite u trenutku s potpunom svjesnošću svih pet osjetila. Dobra hrana, arome, glazba i vizualna ljepota tražit će vašu pažnju. Neka vam bude prioritet uživanje u svim osjetilima. U kasnim večernjim satima Mjesec se spaja sa Uranom što nam može donijeti uzbudljivu večer. Uživajte u intenzitetu u fizičkim vezama.

Ovaj Mjesečev tranzit potiče nas da uživamo i cijenimo ono što imamo.  Može doći do usporavanja i stabilizacije naših osjećaja. Osjećaj mira i zadovoljstva nalazimo u onom što nam je poznato i pouzdano.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com