HOROSKOP ZA SRIJEDU, 18. RUJNA Podrška za uspjeh

Danas će Saturn krenuti direktno nakon skoro pet mjeseci što je bio retrogradan. To bi trebala biti dobra vijest jer retrogradno kretanja planeta nas usporava i ograničava. Ovaj pomak dolazi kao moćan podsjetnik za brigu o našim odgovornostima i našim ciljevima. Postepeno naprijed, naši dugoročni ciljevi i planovi postaju jasniji.

Pogledajte u svom natalnom horoskopu u kojoj kući ili području vam se nalazi znak Jarca da biste shvatili gdje će se ponovno aktivirati nove situacije. Saturnov prelazak u direktno kretanje pomoći će da se preokrene situacija.

Ono što ste naučili o odgovornosti u proteklih pet mjeseci sad će dobiti podršku za uspjeh. Budući da Saturn i Pluton trenutno putuju zajedno, važno je da na tom području izgradite stabilnost.

Mjesec u Biku danas će napraviti lijepe aspekte. Poželjet ćete stvoriti ugodno okruženje, okružiti se luksuzom i uživati u okusima jela. Dat ćete sve od sebe da stvorite dan stabilne rutine, ljepote i udobnosti za svoje najmilije.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com