HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 23. RUJNA Sretan rođendan Vage

Danas će nam Sunce ući u znak Vage i imamo jesensku ravnodnevnicu kad je dan jednak noći bez obzira gdje se nalazite na Zemlji. Sunce u Vagi unosi još više života u razvoj događaja koji su već u tijeku (bilo to društveni, politički ili osobni). Sunce će u Vagi boraviti do 23. listopada te susreti s drugima, kompromisi  pregovaranje biti će aktualni u tom razdoblju. Fokus je na pronalaženju ravnoteže i sklada kroz odnose s drugima i kroz umjetnost.

Dvije ravnodnevnice i dva solsticija su četiri najvažnija datuma u godini. To su prekretnice i događaju se na 0. stupnju kardinalnih znakova (Vaga, Jarac, Rak i Ovan).

Ova četiri kardinalnih stupnja najviše su “moćna“ u zodijaku jer Sunce potpuno mijenja smjer. Ako sad budete djelovali, sila prirode će vam pomoći. Uvijek možete pomicati planine kad se Sunce nađe na nultom stupnju kardinalnih znakova. Ako želite započeti odvažan pothvat, sad je pravo vrijeme!

Puno se toga danas događa, pa očekujmo da će ovo biti naporan dan, potencijalno užurban vođen emocijama s različitim izazovima. Pitanja kontrole i odgovornosti i dalje vladaju.

Mjesec provodi dan u znaku Raka i mi tražimo sigurnost i stabilnost.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com