Kolekcija ReDesign iz Reserveda: Lili u otkačenim čizmama volim

ReDesign kolekcija poljskog brenda Reserved predstavlja odjevne predmete s uzorcima i teksturama po uzoru na ekstravagantnu modu i umjetnička djela iz prošlosti. Za one koji se pitaju kako kombinirati ove svevremenske komade s najnovijim jesenskim trendovima, radi se o odjeći koja će se izvrsno uklopiti u urbani stil high street mode. Zamislite kaput od brokata i satensku haljinu u kombinaciji s otkačenim čizmama na vezanje, zvuči odlično!

Baš poput vrijednog antiknog bogatstva, kolekcija se odlikuje bogato ukrašenim dugim, sjajnim haljinama i romantičnim puf rukavima. Ostali istaknuti motivi su kićeni detalji oko vrata i dodaci u retro stilu. Ono što  privlači pažnju je veličanstvena paleta boja u tonovima rubina, smaragda i zlata. Kolekcija osvaja i kontrastom lepršavih tkanina, poput svile i satena, i čvršćih, robusnih materijala, žakarda i vune.

Impresivne vizuale najnovije kreativne kampanje potpisuje fotograf Bartek Wieczorek, a u ulozi modela nalazi se Lili Sumner, poznati novozelandski supermodel.