ŠKOLA ASTROLOGIJE Upoznajte sebe uz pomoć natalne karte na jedan drukčiji, novi način

Svi zainteresirani za školu astrologije koja počinje u 16. rujna, te će se pod vodstvom astrologinje Dunje Fućak održavati u centru Rijeke već sada se mogu dodatno informirati i prijaviti za pohađanje satova na e-mail astroring@gmail.com ili na broj telefona 098/351-645.

Proučavanje astrologije je kao učenje stranog jezika pri čemu učimo jezik planeta i znakova razvijajući vještinu tumačenja položaja i odnosa među planetama u horoskopu. Dobar astrolog ne treba duhovnog vodiča niti neku mističnu povezanost sa svemirom da bi bio uspješan u tumačenju.

Kroz višedimenzionalni pristup možete ostvariti svoje potencijale i postići bogatstvo života kakvo zaslužujete. Odlučite danas biti sve što možete.

Astrologija nam pokazuje naše slabosti i snagu, potencijal i smjer, ono s čime se moramo nositi i prevladavati i na koji način to možemo učiniti. Ako stvarno želimo znati što se događa u našim životima, učenje astrologije nam može pomoći.

Maksimalan broj učenika je deset, satovi se održavaju jednom mjesečno tijekom subote i nedjelje i to tijekom poslijepodneva, od 16 do 20 sati, a škola je podijeljena u dva stupnja – početni i napredni, s tim da se početni stupanj sastoji od dvadeset astroloških lekcija (znakovi, kuće, planete, obitelj, zdravlje, ljubav, posao, djeca…, i još neke osnovne astrološke “finese”), dok napredni stupanj obuhvaća tranzite, progresije, karmičku astrologiju, medicinsku, horarnu…

Nakon početnog stupnja polaznici škole mogu samostalno napraviti analizu natalne karte, dok su nakon naprednog stupnja u mogućnosti raditi analizu natala, kao i astrološke prognoze.

Polaznicima škole osigurane su skripte kako bi im se olakšalo stjecanje znanja, te upoznavanje sebe na jedan drukčiji, novi način – putem natalne karte i svega onoga što im astrologija može otkriti, kako o njima samima, tako i o drugima i njihovim odnosima s njima.

On-line škola

On-line škola astrologije – drugi stupanj – kreće krajem listopada. Drugi stupanj je za one osobe koje već imaju osnove i treba im znanje iz prognostičke astrologije. Učit će tranzite, progresije, solarni i lunarni povratak i druge tehnike kako odrediti kada će se nešto realizirati. Ovaj način učenja je idealan za osobe koje žele iz topline svog doma proučavati astrologiju.

Za ovaj način školovanja potreban je skype i slušalice, te slobodna srijeda u terminu od 18 do 20 sati. Škola će se održavati jedanput tjedno po dva sata, znači četiri lekcije mjesečno.

...