ASTRO PROGNOZA ZA PONEDJELJAK, 11. RUJNA Odgodite akciju za utorak

U ponedjeljak, 11. rujna, Mjesec nastavlja svoj tranzit kroz znak Bika i bit će u praznom hodu do večernjih sati kada će ući u znak Blizanca.

Radi napetog aspekta Mjeseca s Merkurom i Marsom, u večernjim satima možemo osjetiti napetost, stres i mentalni pritisak. Može doći do razlika u mišljenjima ili napetosti u emotivnim odnosima.

Osobe koje imaju u natalnoj karti Mjesec u znaku Bika obično su talentirani kuhari i uživaju sve raditi sami. Vole miran, stabilan život. Znaju se baviti biljkama, a vrijeme koje provedu u vrtu je najbolji način za njihovo vraćanje energije.

Osoba s Mjesecom u Biku voli dobru hranu i zna kako se opustiti. Često su oni vrhunski roditelji, iako ponekad misle da je najvažnije nahraniti svoju djecu pravilno, zaboravljajući njihove druge potrebe, kao što su intelektualne. Ipak, njihova djeca uvijek pamte domove svojih roditelja kao tople.

Prazan hod Mjeseca imamo od 2:53 do 21:29 sati, znači cijeli dan. Najbolje da sve planove i akcije prebacimo na utorak kada će i Mjesec biti u Blizancima, pa će se puno toga brže odvijati.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com