HOROSKOP ZA SRIJEDU, 25. RUJNA Obaveza prema drugima

Budući da je Mjesec još uvijek u Lavu vjerojatno ćemo imati potrebu reći točno onako kako se osjećamo. Pitanje romantike i strasti vjerojatno će pokrenuti našu maštu. Svi žudimo za više pažnje i obožavanja dok se Mjesec nalazi u dramatičnom Lavu.

Večerašnji značajni i napeti aspekt Venere, planete ljubavi i ljepote i Saturna, planete realnosti i odgovornosti donosi nam stres u intimnim odnosima ili zbog financijskih problema.

Ako se osjećate usamljeno i depresivno zapamtite da uvijek težak aspekt zahtjeva od nas da poduzmemo korake vezano uz problem. Ako ne budemo reagirali povećat će se loš osjećaj u nama. Nemojte danas izbjegavati probleme u ljubavnim vezama ili financijskim problemima. Suočite se s tim problemima.

Za bilo kakvi novi početak u ljubavi, ovaj tjedan bi ste trebali pričekati. Tijekom ovog vremena vjerojatno je i prisilno odvajanje ili razdvajanje, čije je vrijeme zrelo. Ako želite obaviti važne razgovore vezano uz postojeći odnos, trebate biti krajnje oprezni. Što se tiče financija, odnesite sve kreditne kartice kod pouzdanog prijatelja s uputama da vam ih vrati slijedeći tjedan. Kod financija može doći do poteškoća, razočarenja u poduzetim koracima, potreba za otplatom duga, nedostatak financiranja, kašnjenja u plaćanju ili prisilni troškovi. Nije vrijeme za ulaganje kao ni za donošenje odluka vezanih uz financije.

Prazan hod Mjeseca imamo od srijede, 25. rujna u 18.13 do četvrtak, 26. rujna u 12.36.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com