Samsung najavio uslugu Anytime Servis

Stigli ste kući s posla, zovete neki servis za popravak kućanskih uređaja, a s druge strane telefona dobivate odgovor Radno vrijeme servisa je svakog radnog dana do 17 sati. Koliko puta vam se dogodilo da tehničari ne rade baš onda kada su vam najpotrebniji?

Od sada više neće morati uzimati slobodan dan ili dolaziti ranije kući s posla kako bi dočekali tehničara koji će popraviti neispravnu perilicu za rublje ili hladnjak. Umjesto toga, dovoljno je kontaktirati Samsung pozivni centar i odabrati termin koji vam najviše odgovara.

Anytime Servis je usluga tvrtke Samsung koja je korisnicima u Hrvatskoj dostupna svakog radnog dana od 17 do 21 i vikendom od 10 do 18 sati. Ova usluga pokriva servisiranje cjelokupnog portfelja Samsung kućanskih aparata (hladnjake, perilice za pranje i sušenje odjeće, kombinirane perilice rublja, ugradbene mikrovalne pećnice te ostali asortiman ugradbenih kuhinjskih uređaja). Anytime Servis usluga dostupna je svima do 31. listopada 2019. godine.

Ovo je samo jedan u nizu događaja kojim tvrtka Samsung obilježava jubilarnu 50. godišnjicu postojanja u svijetu tehnologije. U skladu s tim, Samsung će svaki tjedan na domaćem tržištu iznenaditi korisnike vrhunskim promocijama i uslugama.

Točan termin dolaska tehničara ugovara se isključivo između ovlaštenog servisa i korisnika, a posljednji termin za izlazak na teren je u 20 sati. Uz to, korisnik može rezervirati posjet tehničara tijekom vikenda, najkasnije petkom do 14 sati. Za više informacija o akciji, nazovite 072 726 786.